Unikt tilbud på eRange IQ hjemmelader med oppstartspakke på smartstyring


Elektrosmia Installasjon oppfordrer deg her til å vurdere et svært gunstig tilbud som kombiner en smart ladestasjon som «har alt» med smarthus «pakke»

Elektrosmia Installasjon oppfordrer deg her til å vurdere et svært gunstig tilbud som kombiner en smart ladestasjon som «har alt» med smarthus «pakke». En ny intelligent ladestasjon for hjemmelading og en smart app for å kontrollere boligen og ladingen.

HJEMMELADEREN: Har en innebygd, helt dynamisk lastbalansering som gir den raskeste, billigste og mest miljømessige smarte ladningen.

Fullt dynamisk lastbalansering

DEFA eRange IQ er den nye generasjonen ladestasjon som utnytter hjemmets tilgjengelige strømkapasitet maksimalt for å lade bilen trygt, raskt og til lavest mulig pris. eRange IQ er den eneste ladestasjonen i sitt slag som har en innebygd, fullt dynamisk lastbalansering. Dette betyr at huseieren kan bruke all ubrukt strømkapasitet i hjemmet for å gi bilen raskest mulig lading, på en miljømessig smart måte. Ladingen øker for eksempel om natten når annet energiforbruk er lavt. Like viktig er at strømmen er balansert slik at du kan bruke den til andre formål i huset når du trenger det.

For å muliggjøre full kontroll over ladekostnadene har eRange IQ også en innebygd MID-godkjent energimåler som gjør det enkelt å lese av energiforbruket og gjør det enkelt for firmabilføreren å skille mellom arbeid og privat kjøring og å måle og få betalt av selskapet for lading gjort på hjemmelader

Smarthus fra Futurehome

SMARTHUS APPEN: Kan kontrollere alt som lys, varme, dør- og vinduer, garasjeporter og mye mer! Kun fantasien setter grenser

Tilbudspakke:

 • Defa eRange IQ lader
 • Futurehome smarthus oppstart
 • Montasje av spesialisert elektropersonell

 

Vi tilbyr også:

 • Startpakke varme
 • tilleggspakke varme ved kjøp av billader
 • tilleggspakke varme – panelovn
 • tilleggspakke gulvvarme
 • tilleggspakke effektstyring
 • tilleggspakke smartstyring av varmepumpe

LES OGSÅ: Elektrosmia har installert smarthjem på Begby

Meld interesse! Send inn skjema gjerne med ønsker eller avtal befaring. Du har mulighet til å legge inn beskrivelser og laste opp bilder eksempelvis av sikringsskap og montasjeplass for elbillader i skjema. Du kan også ringe oss på 69314545

*Dette prosjektet støttet av Enova. Dersom din bolig forsynes av Norgesnett, er du kvalifisert til å motta et svært godt tilbud på eRange IQ hjemmelader med oppstartspakke på smartstyring.

Image
Image

FÅ TILBUD

Fyll ut skjema under for å motta et uforpliktende tilbud

  Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.