Solceller på ditt tak – Få gratis befaring i Fredrikstad-området


Solceller er virkelig i vinden om dagen. Med stadig økende strømpriser, bedre produkter og støtteordning fra Enova, velger stadig flere å installere solcelle-anlegg på sitt tak.Dyre strømpriser kombinert med rimeligere solcelleanlegg og statlig støtte fører til at stadig flere av våre kunder ønsker å montere solcellepanel på hustaket. Det gjør de fordi det er et fremtidsrettet, strømsparende og miljøvennlig alternativ. Ifølge NVE må vi belage oss på høyere strømpriser i årene som kommer, noe som gjør også at investeringen i solceller nedbetales raskere.
Image
INTEGRERT LØSNING: Elektrosmia Installasjon AS monterer et integrert anlegg som gir et visuelt pent uttrykk.

Få inntil støtte fra Enova

Du får inntil 32 500 kr når du begynner å produsere din egen elektrisitet. Eksakt beløp som du vil få refundert styres av størrelse på tak, antall paneler og den totale produksjonskostnaden. Du vil se eksakt beløp i vårt tilbud.

Alle type tak og underlag

Solceller kan monteres på de fleste taktyper, unntatt torv og skifer. Det funker på flate tak og på skrå tak. Det som derimot er uegnet er veldig gamle tak. Her vil våre elektriker gi en anbefaling. Du kan også velge mellom Integrert og ikke-integrerte solceller. Ikke-integrerte solceller monteres på eksisterende takstein. Integrerte-anlegg legges i flukt med takstein og gir et godt visuelt uttrykk.

Image
ØKT ETTERSPØRSEL: Elektrosmia Installasjon AS opplever økt etterspørsel etter Solcelle-anlegg til privat og næring.

Vi kommer på befaring hos deg

For å gi deg et nøyaktig prisestimat, så ønsker vi å komme på en uforpliktende befaring hos deg. På befaringen undersøker våre sertifiserte elektrikere hva som er den riktige løsningen for deg. Her vil vi primært sjekke tilstanden i ditt sikringsskap, ta nødvendige mål og gjennomføre en sjekk av ditt tak.

På bakgrunn av dette, vil du motta et tilbud fra oss. Her vil du også få spesifisert hvor mye av totalsumen du får igjen gjennom Enova sin støtteordning.


Image

Viste du at?

Enova er også en god tilrettelegger for næringslivet. For den enkelte bedrift kan det være kostbart og risikabelt å ta i bruk de nyeste og mest klimavennlige teknologiene. Da kan Enova bidra økonomisk, slik at prosjektene likevel lar seg gjennomføre. Les mer på Enova

"Hva koster det? Lurer du nok på. Det er mange faktorer som skal regnes på og ingen prosjekter er like for oss. Hellingsgrad på tak, størrelse, sol/skyggeforhold, værforhold er viktige områder som vi må kartlegge før vi gir et tilbud.
Vi kan deretter gi deg en bindende pris og prosjektering på ditt anlegg. Ps. Montering av Solcelle-anlegg er støttet av Enova og gir våre kunder en støtte på opptil 32 500 kr. Du kan lese mer om støtte fra Enova her.


Kontakt oss
Fyll ut skjema eller ring oss for en hyggelig prat!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.