Trenger du elektriker til ditt oppussingsprosjekt?


Det er ofte et behov for elektriker under oppussing eller annen større eller mindre renovering. Dersom du pusser opp i Fredrikstad / Sarpsborg / Hvaler-området, kommer vi gjerne på en befaring hos deg.

Få gratis befaring nå
Image

Få elektrikerjobben gjort på dagen

Enten om du skal ha lagt opp til utestikk, skiftet spotter, byttet dimmer eller montert nye punkter, eller annet smått eller stort, hjelper vi deg.

I forbindelse med oppussingsprosjekter, bistår vi ofte med:

  • Planlegging av punkter på alle rom
  • Varmekabler
  • Flytte sikringsskap
  • Montere stikk og takpunkter
  • Feilsøking
  • Andre mindre oppgaver
Image

Befaring når det passer deg

Vi kommer på besøk når det passer deg. På befaring vil du møte en hyggelig og imøtekommende elektriker fra Elektrosmia Installasjon AS. Vi vil bla ta en kikk i sikringsskapet, men først og fremst ha en dialog med deg - slik at vi får avdekket evnt. mangler/behov i ditt hjem. Befaringen er helt uforpliktende.

Relevante artikler:

La oss hjelpe deg med ditt oppussingsprosjekt!

Fyll ut skjema og fortell oss mest mulig om hva du ønsker utført. Vi kontakter deg for å avtale når det passer best at vi gjennomfører en trygg og sikker befaring hos deg.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.

5 års garanti: Som medlem i Norgeseliten tilbyr vi det siste av produkter og løsninger, og all installasjon gjøres av faglærte elektrikere. Som en ytterligere service gir vi 5 års produktgaranti for privatkunder dersom feil skulle oppstå.