Er du vår nye elektriker?


Du søker på stillingen ved å benytte deg av skjema på denne siden. Legg gjerne ved søknad, CV, vitnemål og eventuelle referanser.
Elektrosmia Installasjon AS har 10 ansatte innenfor elektrikerfaget. Vårt virke er elektrikertjenester til næringsbygg, landbruk og bolig, fritidseiendom og hytter i Østfold. Utover tradisjonell elektriker utøver vi arbeid med brannalarm, automasjon og datanett.

Vi har som mål å møte våre kunder på en seriøs og positiv måte, ha god dialog og oppfylle krav og ønsker.


Vi søker elektriker:

Du har fagbrev som elektriker og har en allsidig erfaring fra installasjon i nybygg, ombygging og rehabilitering  av elanlegg i private boliger, næringsbygg og industri. Du trives godt med en travel arbeidshverdag og er både selvstendig og løsningsorientert.

Vi søker deg som er faglig sulten på utfordringer i en bransje som er i stor utvikling. Er du i tillegg nøye, serviceinnstilt og har et trivelig vesen, så hører vi gjerne fra deg.

Du søker på stillingen ved å benytte deg av skjema på denne siden. Du kan også sende direkte til oss på epost: tt@elektrosmia.no. Legg gjerne ved søknad, CV, vitnemål og eventuelle referanser.

Søknader behandles fortløpende.


Stillingstittel
Elektriker

Frist
Snarest

Ansettelsesform
Fast

Sted
Trosvikstranda 46/48, 1608 Fredrikstad

Spørsmål om stilling:
Daglig leder: Terje Torp (95 14 33 25 / tt@elektrosmia.no)

Beskrivelse
Selvstendig erfaren elektriker med gode holdninger og lyst til å være en ressurs i vårt team søkes. Du må like å ha med deg lærlinger og dele dine kunnskaper og erfaringer. Erfaring fra næring og industri vil være positivt


Send oss din søknad

Fyll ut skjema under og legg ved søknad.


    Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.