Hjemmelader: Komplett tilbud på montering av billader


Elektrosmia Installasjon leverer og monterer hjemmeladere i Fredrikstad & omeng. Ta kontakt for et godt tilbud.Har du kjøpt elbil, eller planlegger du å gjøre det? Da trenger du en hjemmelader som fikser lading kjapt, smart og sikkert. Hjemmeladeren passer for alle elbiler hjemme og på hytta.
Image
MONTERING AV HJEMMELADER: Vi hjelper deg med å montere elbillader i din bolig / hytte i Fredrikstad & Omegn

Smart lading med app

Sjekk status på laderen, juster ladekraft og planlegg lading. Med tilleggsutstyr og Tibber-strømabonnement kan du lade når strømmen er billig. Vi leverer kun ladere som er laget for norske forhold og trenger ingen ekstra beskyttelse for sol, snø, vind eller regn. Enten om du velger hjemmelader fra Easee eller Zaptec, så garanterer vi høy kvalitet - også over tid.

Uavhengig av valg av ladertype, så får du også med en egen app som lar deg overvåke, planlegge og ha kontroll over strømforbruket og bilens batterikapasitet.


Image

Få støtte av Enova

Gjennom støttepakker fra Enova kan du få igjen opptil 35 % av kostnaden ved montering av Elbillader. Vi hjelper deg med å velge produkter, samt rådgivning og fremgangsmåte for å få innvilget støtte.
Image
ENOVA-STØTTE: Vi hjelper deg med å få dekket opptil 35 % av kostnaden på elbilladeren


Meld din interesse! Ring eller send oss epost. Du kan også benytte deg av skjema på denne siden for å avtale en uforpliktende befaring. Leg gjerne inn beskrivelse for plassering av sikringsskap og montasjeplass for elbillader i skjema.

*Dette prosjektet er støttet av Enova og gir våre kunder rett til å få dekket opptil 35 % av kostnader på utstyr, levering og montering. Du kan lese mer om støtte fra Enova her.


Få tilbud

Fyll ut skjema under for å motta et uforpliktende tilbud

    Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.