Hjemmelader: Komplett tilbud på montering av billader


Elektrosmia Installasjon leverer og monterer hjemmeladere i Fredrikstad & omeng. Ta kontakt for et godt tilbud.Har du kjøpt elbil, eller planlegger du å gjøre det? Da trenger du en hjemmelader som fikser lading kjapt, smart og sikkert. Hjemmeladeren passer for alle elbiler hjemme og på hytta.
Image
MONTERING AV HJEMMELADER: Vi hjelper deg med å montere elbillader i din bolig / hytte i Fredrikstad & Omegn

Smart lading med app

Sjekk status på laderen, juster ladekraft og planlegg lading. Dette gjør at du kan lade når strømmen er billig. Vi leverer kun ladere som er laget for norske forhold og trenger ingen ekstra beskyttelse for sol, snø, vind eller regn. Enten om du velger hjemmelader fra Zaptec, Amina eller Easee, så garanterer vi høy kvalitet - også over tid.

Avhengig av valgt av ladertype, så får du også med en egen app som lar deg overvåke, planlegge og ha kontroll over strømforbruket og bilens batterikapasitet.


Image

Muligheter for støtte fra Enova

Gjennom støttepakker fra Enova kan du få igjen opptil 35 % av kostnaden ved montering av Elbillader og/eller andre tiltak i hjemmet. Om ditt hjem oppfyller kriterier for støtte eller ikke, vurderes av vår elektriker som kommer til deg på befaring. Vi hjelper deg med å velge produkter, samt rådgivning og fremgangsmåte for å få innvilget støtte.
Image
ENOVA-STØTTE: Montering av Elbillader gjør at du kan få dekket opptil 35 % av kostnaden


Meld din interesse! Ring eller send oss epost. Du kan også benytte deg av skjema på denne siden for å avtale en uforpliktende befaring. Leg gjerne inn beskrivelse for plassering av sikringsskap og montasjeplass for elbillader i skjema.

*Dette prosjektet er støttet av Enova og gir våre kunder rett til å få dekket opptil 35 % av kostnader på utstyr, levering og montering. For å få støtte må ulike kriterier oppfylles. Du kan lese mer om støtte fra Enova her.


FÅ TILBUD
Fyll ut skjema under for å motta et uforpliktende tilbud
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.