Lavere strømregning? Nå dekker Enova en rekke strømbesparende tiltak i hjemmet


Få mindre strømregninger, øk komforten og spar penger på monteringen. Vi tilbyr nå en uforpliktende og gratis befaring hvor vi går gjennom tiltak som kan gi deg støtte fra Enova.Enova er en støtteordning som arbeider mot å få Norge til et lavutslippssamfunn. Som endel av denne satsningen, har Enova iverksatt en rekke tiltak som gjør at du som privatperson får refundert penger på oppgraderinger du gjør i hjemmet.
Image
ENOVA-STØTTE: Smartstyring er en av flere tiltak som gir støtte når arbeid er utført av sertifiserte elektrikere

Få inntil 10 000 kr i støtte på smart strømstyring

Installerer du et system for smart strømstyring vil strømbruken bli styrt automatisk. Smart strømstyring vil lade batteriet på elbilen eller varme opp din bolig når strømmen er billig. Dette skjer automatisk og styres av strømpris og etter egne kriterier. Du kan for eksempel legge inn et kriterie om at batteriet på bilen skal være minst 80 % før du drar på jobb på morgenen. Eller du kan sette et kriterie om at innetemperaturen skal være minst 21 grader når du kommer hjem. Typiske apper eller programvare for dette er Futurehome, Homey eller Tibber.

Flere tiltak som kvalifiserer til støtte

Det er ikke kun smart strømstyring som gir støtte, men også en rekke andre tiltak. Det mange ikke er klar over er at din eksisterende varmtvannsbereder kan bli smart og dermed kvalifisere for Enova-støtte. En smart varmtvannsbereder sørger nemlig for å varme opp vannet når det er billigst. Istedenfor å varme opp vannet direkte etter en dusj/bad, så vil den heller vente til strømprisen synker. Du kan også få montert veggvarme med automatisk strømstyring - dette tiltaket, kombinert med strømstyring av gulvvarme, kan gjøre at du kan senke innetemperaturen om natten og dermed spare på strømregningen.

Image

Viste du at?

Enova er også en god tilrettelegger for næringslivet. For den enkelte bedrift kan det være kostbart og risikabelt å ta i bruk de nyeste og mest klimavennlige teknologiene. Da kan Enova bidra økonomisk, slik at prosjektene likevel lar seg gjennomføre. Les mer på Enova

Eksempler på tiltak som gir støtte:

  • Strømstyring av bolig
  • Strømstyring av elbillader
  • Strømstyring av gulvvarme
  • Strømstyring av varmeovn
  • Strømstyring av varmtvannsbereder
  • Strømstyring av frostsikring på hytter

Image
ENOVA-STØTTE: Få dekket opptil 35 % av kostnaden ved montering av ny elbillader


Som du forstår, så er det en rekke tiltak som kan være aktuelt for deg og din bolig. Vi anbefaler derfor at du tar en prat med oss, slik at vi sammen kan finne ut hva som er riktig for deg. Du kan fylle ut skjema under eller ringe oss for en hyggelig prat om hvordan du kan innfri kravene til å motta Enovastøtte!

*Dette prosjektet er støttet av Enova og gir våre kunder rett til å få dekket opptil 35 % av kostnader på utstyr, levering og montering. Du kan lese mer om støtte fra Enova her.


Kontakt oss
Fyll ut skjema eller ring oss for en hyggelig prat!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.