Elektrosmia har installert smarthjem på Begby


En ny og spennende teknologi med store fordeler for deg som huseier. Her er noen praktiske eksempler fra det nye smarthjemmet på Begby.

Elektrosmia har nå blitt installatør av FutureHome. Dette er en såkalt smarthjem-løsning, som gir deg fullstendig oversikt og kontroll over alt det elektriske i ditt hjem. Med en enkel installasjon kobles dine elektriske enheter sammen igjennom ditt trådløse nettverk. Med enkle trykk på din smarttelefon får du full kontroll over disse enhetene. Dette gir deg en rekke positive fordeler, som Marius på Begby kan forteller mer om.

Større trygghet, også når du ikke er hjemme

Huseier Marius kan fortelle at smarthjems løsninger har har gitt en større trygghet.
– Igjennom appen kan jeg ha kontroll over alle brann-og røykvarslere i huset. Appen viser batterikapasiteten på hver enkelt varsler, i tillegg til å gi et tydelig varsel når de utløses.

Innbruddsalarmen er også koblet opp til appen, som registrerer hvis et vindu eller en utgangsdør er åpen. Det samme gjelder andre elektriske artikler.
– Er jeg usikker på om jeg skrudde av kaffetrakteren eller lukket vinduet på soverommet etter en travel morgen, så gir appen meg raskt svar på det.

EN TRYGGERE HVERDAG: Appen lar deg enkelt kontrollere omgivelsene

Oversikt og lavere utgifter

Appens ryddige oppsett gir deg oversikt over ditt strømforbruk, og mulighet til å kontrollere dette.
– Med appen får vi oversikt over hele vårt strømforbruk, fra total belastning i huset til forbruk i hvert enkelt rom. Det gir oss mulighet til å styre forbruket i huset basert på kapasiteten på vårt strømanlegg, noe som for eksempel gir optimale forhold for opplading av elbil. Alt dette gir i sum betydelig lavere strømutgifter for vår husholdning.

Det finnes flere innstillinger som du kan tilpasse din egen hverdag. Med moduser som ”borte” eller «ferie” kan du sette opp forhåndsinnstillinger, eller endre på disse innstillingene, når som helst.
– Selv har jeg forhåndsinnstilt belysning og termostat til de tidene vi ikke er hjemme. Det gir meg både oversikt og lavere utgifter.

ENDRE MODUS: Ett enkelt tastetrykk kan sette stemningen

Komfort i en travel hverdag

Apropos oversikt og komfort. Med dine egne skreddersydde innstillinger vil det kunne gi deg en bedre start på dagen. Det kan Marius gå god for, med sin morgenrutine.
– Hver morgen, når jeg går inn på kjøkkenet, møter jeg en behagelig dimmet belysning og lav radio-lyd, med duften av ristet brød og ferdig traktet kaffe. Det kan virkelig anbefales!

Nyhet! Nå har FutureHome åpnet for integrasjon mot Google-systemet. I praksis betyr det at du kan si: «Hey Google, skru av alle lys» og lyset skrur seg av. Denne integrasjonen åpner opp for mange finurlige løsninger og det er kun fantasien som setter grenser.

Image
Image

FÅ TILBUD PÅ SMARTHUS-LØSNING

Fyll ut skjema under for å motta et uforpliktende tilbud på Smarthjem.

    Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.