Bestill el-kontroll av din bolig i Fredrikstad/Hvaler


Norge er et av de landene i verden hvor det brenner mest og hvor flest mennesker omkommer av skadene.

Fire av ti boligbranner i Norge kommer av feil på det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske apparater. I mange tilfeller kunne branner vært unngått dersom det elektriske anlegget hadde blitt sjekket med jevne mellomrom. Ved å gjennomføre en el-sjekk, vil en av våre elektrikere gå gjennom hele det elektriske anlegget i boligen din og skrive en tilstandsrapport. Eventuelle feil og mangler blir avdekket og påpekt. Dermed er det enkelt å få oversikt over anleggets tilstand og rette opp eventuelle feil.

Små feil kan gi store konsekvenser

Du er selv ansvarlig for at det elektriske anlegget i boligen din er i forsvarlig stand. At du er ansvarlig betyr at forsikringsselskapet ikke dekker de totale kostnadene ved brann hvis den skyldes feil i el-anlegget. Små feil kan få store konsekvenser for deg og familien, både helsemessig og økonomisk. Både gamle og nye hus brenner på grunn av slike feil. For å være på den trygge siden, kan du bestille el-sjekk hos oss.

I tillegg til bedre brannsikring vil kontrollen kunne avdekke jordfeil og andre svakheter i anlegget. Vi gir også råd om el-sikkerhet og NØK.

Ta kontakt for mer informasjon eller for å bestille el-kontroll av din bolig.


En grundig El-kontroll

Vi følger NEK 405 når vi utfører elkontroll av boliger, sameier/borettslag, driftsbygninger/landbruk og næringsbygg. Etter gjennomført elkontroll, gir vi deg en utvidet tilstandsrapport av det elektriske anlegget, en oversikt over eventuelle feil og mangler, samt anbefalinger for forbedringer. Sjekken innebærer også en kontroll av brannslukningsapparat og røykvarsler i din bolig, som er viktig at fungerer hvis uhellet er ute. En elkontroll er spesielt sterkt anbefalt ved kjøp/salg av bolig.

Dette avleder potensiell varmegang i elektriskanlegg. Vi utfører generell kontroll av sikringsskap, avdekker potensielle jordfeil, kontroll av elektrisk utstyr og samtale for tips og råd. I tillegg til standard El-kontrol, kan Elektrosmia Installasjon AS bistå ved å avdekke varmegang ved bruk av termografering. Ethvert utslag av høy temperatur kan være en potensiell brannkilde, og som kan bli avdekket ved bruk av termografikamera.


Image
EL-KONTROLL: Flere forsikringsselskap belønner utført EL-KONTROLL med bonus! Man oppnår økt sikkerhet og lavere forsikringspremie.

Bestill El-kontroll i dag

Elektrosmia Installasjon AS utfører el-kontroll for å øke tryggheten i ditt elektriske anlegg. Fyll ut skjema under og gi gjerne noe informasjon om bygningene som kontrollen gjelder.


Få tilbud på El-kontroll i dag!
Fyll ut skjema under for å motta et uforpliktende tilbud.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.