Trenger elektriker?


Last opp bilder og fortell oss om hva du trenger hjelp. Du finner skjema i bunnen av denne siden eller klikk på knappen "Få gratis befaring nå".

Få gratis befaring nåTrygg befaring når du ønsker


Selvom vi nå er inne i en vanskelig tid, forsøker vi å opprettholde en normal drift for alle som trenger våre tjenester i denne tøffe perioden.

Befaringer og arbeid blir godt planlagt sammen med våre kunder. Våre ansatte følger rådene fra Folkehelseinstituttet nøye, slik at vi opprettholder et trygt smittevern på våre oppdrag.


Relevante artikler:


Få elektrikerjobben gjort


Enten om du skal ha skiftet varmtvannsbereder, byttet dimmer eller montert nye spotter, eller annet smått eller stort, hjelper vi deg.

Vi tar hensyn til smittevern og sammen planlegger vi hvordan arbeidet skal utføres.

  • Trygt og sikkert
  • Gode forhåndsregler
  • Når det passer deg!

Trenger du elektrikerarbeid? Fyll ut skjema under, så hjelper vi deg gjerne!
Befaring på nett

Fyll ut skjema og legg gjerne ved bilder. Vi kontakter deg for å avtale når det passer best at vi gjennomfører en trygg og sikker befaring hos deg.

Image

    Ved å sende inn dette skjema bekrefter du at informasjonen som er oppgitt er korrekt. Du godkjenner også at vi kan ringe deg opp for å få mer informasjon.

    5 års garanti: Som medlem i Norgeseliten tilbyr vi det siste av produkter og løsninger, og all installasjon gjøres av faglærte elektrikere. Som en ytterligere service gir vi 5 års produktgaranti for privatkunder dersom feil skulle oppstå.